У Кременці почали відновлювати закинуту зону відпочинку (фото)

74848311_411560473105650_2344481170663669760_n

Забуту і закинуту зону відпочинку, у якій проводило дозвілля не одне покоління кременчан, почали відновлювати. В ідеалі там прагнуть встановити ліхтарі, нові лавки та смітники. Та наразі почали з малого – розчищення території.

– Сад із відпочинковою зоною та дитячим майданчиком на масиві Цукровий, що на вул. 107-ї Кременецької дивізії, протягом десятиліть був улюбленим місцем відпочинку місцевих мешканців. Жителі будинків, що поруч, пов’язують з цим місцем безліч приємних спогадів. Проте, останнім часом відпочинкова зона більше нагадувала закинутий парк. Відтак, у міській раді відреагували на численні звернення відродити зону відпочинку, – повідомляють у Кременецькій міській раді.

Наразі ситуацію виправляють працівники КП «Кременецьблагоустрій». У саду проводять чистку дерев, зрізують сухе гілля. У перспективі, при наявності коштів, планують встановити лавки, смітники та ліхтарі. У міській раді налаштовані оптимістично й, можливо, невдовзі одна з улюблених зон відпочинку кременчан відродиться.

Фото Кременецької міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео