На Тернопільщині водій автобуса виганяє неповнолітніх дітей з транспорту (фотофакт)

ss-12-795x385

На Тернопільщині водій міжміського рейсового автобуса вже не вперше виганяє з транспортного засобу неповнолітній дітей. Про це «Терен» повідомили очевидці події.

- Водій рейсу Теофіполь-Тернопіль, Володимир Швець, щоразу виганяє неповнолітніх дітей з автобуса, якщо вони не їдуть з ним з самого Тернополя, а сідають в Ланівцях!!! Вражає і байдужість пасажирів, бо ніхто з цілого автобуса не заступається за чужих дітей!!!, - написала у соціальній мережі Алла Щур.

Ситуацію підтвердила й жителька Лановецького району Юля:

- Така нахабність повторюється вже кілька разів. Минулої п'ятниці у Ланівцях водій не пустив до автобуса 15-річного жителя села Осники Тернопільської області, хоч юнак спеціально «доганяв» автобус попутним транспортном. Цього тижня вигнав 17-річну дівчину, жительку села Лисогірка Хмельницької області. Заявив: «Автобус нікуди не поїде, поки ти не вийдеш». Дитина розплакалася, на автостанції незнайомі люди мусіли її заспокоювати. Дівчинку батьки забрали в стані істерики!

Правоохоронці зауважують: якщо ситуація повториться, слід зателефонувати на лінію «102». Бажано момент конфлікту зафіксувати на відео.

Фото з допису та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео