У Чорткові до сварливого чоловіка викликали поліцію, а ті знайшли у нього пістолет

ssora-s-mujem-1

Правоохоронці Чорківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження щодо 28-річного жителя районного центру. Чоловік зберігав у своєму будинку пістолет з набоями.

На лінію «102» надійшло повідомлення від жительки Чорткова. Жінка поскаржилась на власного ж чоловіка, котрий повернувся додому та почав скандалити. Працівники поліції, які виїжджали за вказаною адресою, виявили чоловіка, який словесно конфліктував з дружиною. Згодом дебошир зізнався, що зберігає вдома пістолет та набої до нього.

Заборонені предмети поліцейські вилучили та направили в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України для проведення експертизи.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 263 ККУ Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео