Орест Сарматський

Майже 30 країн відправили до Тернополя своїх представників (фоторепортаж)

Меморандум про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Міжнародним трейд-клубом в Україні підписано сьогодні у Тернополі.

– Міжнародний трейд-клуб за увесь час своєї діяльності зарекомендував себе як потужна організація, яка сприяє налагодженню двостороннього інвестиційного та торгівельного співробітництва. Переконаний, візит до Тернополя представників Міжнародного трейд-клубу дозволить започаткувати нові та поглибить вже діючі ділові контакти між іноземними інвесторами та  компаніями на Тернопільщині, – наголосив голова облдержадміністрації Ігор Сопель під час підписанням меморандуму.

Упродовж засідання трейд-клубу відбулося кілька десятків зустрічей  бізнесменів та підприємців з Тернопільщини із представниками 27 країн світу, Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, міжнародних консалтингових компаній.

Сьогодні ж, під час засідання презентували великомасштабні інвестиційні проєкти, провели зустрічі у форматі В2В («Бізнес для бізнесу») між керівниками провідних підприємств Тернопільщини та членами трейд-клубу.

Відзначалось, що з початку року підприємства краю здійснювали зовнішньоекономічні операції з партнерами із 110 країн світу, позитивне сальдо зовнішньої торгівлі сягнуло 7,2 млн грн.

Довідково. Міжнародний трейд-клуб в Україні існує майже 25 років та об’єднує представників близько 60 посольств іноземних держав акредитованих в Україні та міжнародних організацій. Його мета – промоція економічного потенціалу України серед іноземних бізнес-кіл, налагодження нових ділових контактів, сприяння у залученні в економіку України іноземних інвестицій.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео