У Теребовлянській ОТГ ремонтують дитячі садки

DSC_0453-1200x480

Сьогодні в 19-ти садочках Теребовлянської ОТГ живуть, навчаються і розвиваються близько 700 дітей дошкільного віку. Усі ці заклади фінансуються з бюджету громади, а це: заробітня плата працівників, опалення, харчування (окрім батьківської плати), тощо: загалом – 24-25 млн. грн на рік (2019).

Попри поточні витрати, кожного року громада вкладає свої кошти в облаштування приміщень: ремонти, будматеріали, придбання меблів. Цьогоріч такі облаштування вартували 2 млн. 678 тис. грн. З них  вартісними були: – Застіноцький ДНЗ “Дзвіночок” (поточні ремонти, заміна дверей та вікон). 100 тисяч цей садочок виграв у конкурсі “Громадський бюджет” (ініціатор проекту – громадська активістка Ліна Шурипа); – Семенівський заклад дошкільної освіти – ремонт та придбання меблів (про відкриття оновленого садочку ми писали раніше: У Семенові відремонтували та відкрили дитячий садок); – Теребовлянські ясла-садки “Ромашка” і “Сонечко” – ремонт окремих груп та придбання нових меблів.

Інші садочки отримали фінансування від трьох до пятнадцяти тисяч на найнеобхідніші будівельні матеріали, в залежності від їх можливостей та потреб, пишуть на сайті Теребовлянської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео