Оксана Бучко

Благодійна вистава нагадала тернополянам про сімейні цінності (фото, відео)

Учасники всеукраїнського благодійного туру Різдвяна кантата «Щасливі разом» завітали до Тернополя. Вони показали музично-театралізовану виставу в ПК «Березіль» 19 листопада. Програма дійства складалася з опери  про народження Ісуса, послання надії від експерта з Кореї Кіма Квана Сока та мюзиклу за мовивами казки Андерсена. Тернополяни могли підтримати таку ініціативу, залишивши кошти у скриньці по завершенню дійства.

Почалось усе із опери «Їзраїль 2000 років тому. Історія народження Ісуса у маленькому містечку Віфлеємі». Продовжили програму посланням надії, у якому міжнародний експерт з гуманітарних питань та соціальної політики державного управління Республіки Кореї Кім Кван Сок розповів про те, як мати теплі та щасливі взаємовідносини у родині.

– Наша організація бажає, щоб наступне покоління молоді жило щасливо, – зазначив він. – Одного разу в Мексиці я познайомився зі студенткою. Вона почала зустрічатися з хлопцем. Пара вирішила переїхати до Канади. Коли батько дівчини дізнався про це, то був проти, бо їй ще треба було навчатись. Але молоді люди не послухали. Вони думали, що будуть жити щасливо в Канаді. Згодом виявилось, що вони не зійшлися характерами і не змогли вирішити побутових питань. Клара повернулася до батька. Вони жили разом, але не налагодили стосунки. І коли вже дівчина була на таборі під час активності дзвінків батькам відбулось її примирення з батьком. Тому ми за те, щоб було побільше таких заходів і моментів, які дадуть можливість налагодити стосунки.

Завершили дійство мюзиклом, що інтерпретував класичну казку Андерсена «Дівчинка з сірниками». Зворушлива історія у супроводі відомих різдвяних композицій нагадала про істинну цінність сім’ї, де вміють слухати одне одного.

 

Фото, відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео