Нові осередки «Української молоді – Христової» почнуть діяти у Тернопільському районі

mj4

Днями у храмі УГКЦ с. Біла (Тернопільський район) відбувся з’їзд молоді Великоглибочанського деканату. З ініціативи отця-декана Романа Гриджука та священиків деканату урочисто відбувся чин прийняття нових членів спільноти "Українська молодь – Христові». Молодь з різних парафії зібралася разом, щоб спільно скласти присягу на вірність Христові.

Під проводом духівника Тернопільського осередку ГО «Українська молодь – Христові» о. Олега Харишина відбувся спільний Молебень, відтак - чин освячення відзнак УМХівця та складання присяги. Отець Олег Харишин висловили сподівання, що завдяки скоординованим зусиллям молоді та священнослужителів, нові осередки УМХ розпочнуть діяти у кожній парафії деканату, а молоді побажав берегти вірність Христові, гуртуватися з однодумцями-християнами у молодіжному русі, який започаткував Митрополит Андрей Шептицький.

mj1
mj1

Цікаво, що окреме благословення цього дня отримали діти віком до 13 років, які збиратимуться на парафія на щотижневі катехизи разом із старшими членами, а, відтак, із настанням віку, будуть прийняті до спільноти УМХ. Також присутні переглянули документальний фільм про УМХ, а вкінці відбулося частування, пише Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео