Відомі найпопулярніші місця Тернополя для неправильного паркування та зупинок

1 (3)

Від 4 лютого у Тернополі проводять інспекцію паркування, аби виявити порушників та притягнути їх до відповідальності.

Станом на 25 листопада інспекторам вдалося винести більше 4 600 постанов за порушення правил паркування, стоянки, зупинки. Уже 79% водіїв оплатили штрафи, внаслідок чого у бюджет міста надійшов майже мільйон гривень.

Варто зауважити, що найбільше порушень зафіксували на бульварі Тараса Шевченка та вул. Князя Островського – понад тисячу випадків. Також значна кількість неправильного паркування транспорту була на вулицях: Білогірській, 15 Квітня, Живова, Оболоня, Грушевського, Пирогова, Митрополита А. Шептицького.

До слова, якщо постанова не оплачується водієм вчасно, її направляють в органи Територіальних управлінь юстиції, щоб примусово стягнути штраф у подвійному розмірі.

Зараз проводять роботи з облаштування арештмайданчику на вулиці Бережанській, аби організувати роботу евакуації транспортних засобів, які створюють перешкоди дорожнього руху.

Інформацію про автомобіль і обставини під час яких інспектори склали постанову можна дізнатися на порталі у розділі «Постанова». Для цього варто ввести номер постанови та номер транспорту,  повідомляють на сайті Тернопільської міської ради.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео