Оксана Бучко

Тернополяни могли вибрати кота на власний смак (фото)

78898478_10212482244690830_2922397556103184384_o

Справжній фестиваль кото-позитиву «КотоВасія» провели у Тернополі представники БФ «Вірні Друзі». У рамках заходу відбулись майстер-класи з валяння іграшок-котиків, виставка дитячих малюнків котиків, виготовлення кото-перстня зі срібла у присутності замовника, гаражний розпродаж з прикрасами, сувенірами, листівками, наліпками. Найголовнішою подією було знайомство із кицями й котиками під опікою БФ.

- Ці котики, котрі зачекались зустрічі зі своїми єдиними, люблячими й надійними людьми, з якими можна охоче і нямку розділити, і світ підкорити, - пише Людмила Чеховська. - Усі, кого зацікавили чотирилапики, мали змогу поспілкуватись з опікунами тварин, заповнити й залишити анкету зі своїми даними для подальшої співбесіди. Про результати через деякий час можна буде дізнатись на згаданих вище сторінках Благодійного Фонду. Не обійшлось і без сюрпризів. На одному із фото можна побачити котика, що пригрівся на руках волонтерки. Історія появи пухнастого у торговому центрі не зовсім зрозуміла, але очевидним є факт того, що його туди підкинули «добрі люди». Котик ручний і лагідний, але потребує обстеження і лікування. На щастя, знайшлась перетримка, тож про його долю незабаром теж дізнаємось на сторінках «Вірні Друзі».

Виручені кошти з гаражного розпродажу підуть на оплату поточних потреб у їжі та лікуванні безпритульних собак і котів під опікою БФ «Вірні Друзі».

Про результати його читайте згодом.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«259774,259773»]

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео