У Козлівській громаді запрацював сучасний ЦНАП (фото)

dsc00136

На Тернопільщині 27 листопада у Козлівській об’єднаній територіальній громаді за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» розпочав роботу новий Центр надання адміністративних послуг.

Жителі громади та району отримуватимуть 90 адміністративних послуг, серед яких реєстрація місця проживання та актів цивільного стану, реєстрація земельних ділянок, нотаріальні та соціальні послуги.

Центр надання адміністративних послуг Козлівської ОТГ створено за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, співфінансування з місцевого бюджету та фінансової підтримки Програми «U-LEAD  з Європою».

Козлівська ОТГ отримала від Програми «U-LEAD  з Європою»  сучасні офісні меблі, комп’ютерну техніку та програмне забезпечення з системою електронного документообігу. Також для громади було розроблено дизайн-проект  приміщення та надано інституційну допомогу у створенні ЦНАПу.

Всі працівники Центру пройшли 5-ти модульний комплекс семінарів з підвищення кваліфікації, розроблений українськими, шведськими та естонськими експертами Програми.

dsc00114
dsc00114

Роботу ЦНАПу забезпечуватимуть 4 штатні працівники та 1 адміністратор з віддаленим робочим місцем. У приміщенні Центру створено зону очікування, зону прийому громадян, бек-офіс та кімнату для персоналу. ЦНАП обладнано пандусом для осіб з обмеженими можливостями та куточком для дітей.

dsc00045
dsc00045

Козлівський ЦНАП став першим в Тернопільській області, для створення якого залучалися кошти Державного фонду регіонального розвитку, додає Тернопільський центр розвитку місцевого самоврядування.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео