Смерть, травми та три розбиті авто – результат п’яної їзди у Тернополі (відео)

дтп

Смерть людини, троє травмованих та три розбиті автівки – результат п’яної їзди за кермом. Тернополяни шоковані ДТП, яка трапилася учора ввечері у місті. Аби дістати постраждалих із авто, рятувальникам довелося розрізати та розтискати їх за допомогою спецтехніки.

- 53-річний водій таксі загинув та двоє людей травмувалися внаслідок автомобільної аварії в Тернополі. Це сталося о 21:25. Про це повідомила старша лікарка зміни швидкої допомоги Марія Вовчук. 28-річного пасажира автомобіля Dacia госпіталізувати в Тернопільську обласну лікарню, – повідомляє UA: Тернопіль.

Також аварію прокоментувала речниця патрульної поліції Катерина Басалига. Вона повідомила телевізійникам, що 43-річний водій Suzuki, розвертаючись, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем таксі Dacia.

Щодо стану водія Suzuki офіційно нічого не відомо. Проте, свідки аварії впевнені, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

- Люди сідають п’яні за кермо, це вже злочинці. У цій ситуації, п’яний водій чорного авто виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення «лоб в лоб» із білим таксі. Потерпілий загинув, а пасажира доправили до лікарні. Я, випадковий свідок даної ситуації, – пише автор відео Андрій Савчук.

Відео та фото Андрія Савчука

Вибір читачів за тиждень

Відео