У Ланівцях відбувся конкурс-виставка «Замість ялинки – зимовий букет» (фото)

1

На Тернопільщині провели виставку-конкурс, де учасники представили свої індивідуальні та колективні роботи.

Відбулася подія 12 грудня у Культурному центрі Єловицьких у Ланівцях. На конкурсі «Замість ялинки – зимовий букет» свої роботи представили школярі громади та вихованці будинку дитячої та юнацької творчості, пише Лановецька міська рада.

2
2

На конкурсі презентували більше 30 індивідуальних та колективних робіт, які виконані у різних техніках та з різноманітних екологічних матеріалів. Оцінювали роботи у трьох номінаціях: «Дідух – різдвяний дух», «Новорічна композиція» та «Галицький сувенір та різдвяна атрибутика». Майстерно виготовлені роботи виставки вразили журі як оригінальністю техніки виконання, так і поєднанням сучасних ідей та національних традицій.

3
3

За підсумками роботи журі переможцями стали:

- у номінації «Дідух – різдвяний дух» — «Дідух нашого дому», колективна робота вихованців гуртків «Народні вироби з соломки» та «Виготовлення сувенірів» Лановецького міського комунального будинку дитячої та юнацької творчості (керівник — Зоя Вів’юрко);

- у номінації «Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика» - «Відгомін віків», робота Мар'яни Льорчак, вихованки гуртка «Кераміка» Лановецького міського комунального будинку дитячої та юнацької творчості (керівник — Олег Яцула);

- у номінації «Новорічна композиція» - «Зимова симфонія», робота Вероніки Качан, учениці 1-А класу Лановецької ЗОШ №2 (керівник — Тетяна Качан).

Саме вони відстоюватимуть честь Лановецької громади на обласному етапі конкурсу.

4
4

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео