Орест Сарматський

У Тернополі можна буде покерувати дроном та побачити «розумний дім»

Буфер обміну01 (Copy)

17 грудня у фойє Будинку праці в Тернополі (вул. Текстильна, 1б) відбудеться ІІ Регіональний кар'єрний форум «Профорієнтація – 2019» - «Архітектор кар’єри».

Як розповіла кореспонденту «Терену» начальник відділу інформаційної роботи обласного Центру зайнятості, на ІТ-локації студенти та викладачі 5-ти закладів вищої освіти на діючих макетах проведуть презентації сучасних напрямків енергозбереження, ефективного використання природних ресурсів та робототехніки. Учасники заходу побачать «розумний дім», покерують дроном, різноманітними машинами і механізмами, квадрокоптером, попрацюють на 3D-принтері, спробують свої сили на велотреку, дізнаються, як працюють роботи.

Для шукачів роботи - безкоштовні тренінги, де навчать самопрезентації, самовизначенню, використанню внутрішніх ресурсів для особистісного зростання. Будуть і ділові ігри з проходженням реальних співбесід.

Передбачається відкриття виставки творчих робіт талановитих переможців обласного конкурсу «Профорієнтаційний АРТ-БУК – 2019», які нестандартно бачать світ професій.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео