У Тернополі затримали шахрая (фото)

1

Шахрая, який скористався довірою тернополянина і привласнив його телефон, оперативники карного розшуку затримали наступного дня після злочину.

Повідомлення про шахрайство надійшло 11 грудня о 15:56. Місцевий мешканець заявив, що до нього на проспекті Злуки у Тернополі підійшов невідомий чоловік і попросив телефон, щоб передзвонити. Проте за кілька хвилин уже не було ні перехожого, ні засобу зв'язку. Суму збитків потерпілий оцінив в чотири тисячі гривень. Він зумів описати зловмисника, пише Досьє 102.

За словами старшого оперуповноваженого карного розшуку Євгена Оконського, менш як добу знадобилося працівникам поліції, аби встановити особу шахрая. Це - уродженець Азербайджану, 1974 року народження. Іноземець уже близько десяти років мешкає в Україні. Чоловік неодноразово судимий за майнові злочини.

Його оперативники знайшли неподалік від місця шахрайства. Чоловік у скоєному зізнався. Каже, що чужий телефон здав у ломбард за п'ятсот гривень, а гроші витратив на їжу та алкоголь.

Підозрюваному інкримінують статтю 190 частина 1 ККУ - шахрайство. Перевіряють дану особу працівники поліції і на причетність до аналогічних злочинів. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео