На Тернопільщині двоє хлопців постраждали, випавши з маршрутки (фото)

поліція

Двоє збаражчан 16-ти та 13-ти років випали з автобуса та отримали травми. Неприємна ситуація трапилася напередодні поблизу с. Базаринці. За словами свідків трапилося це через необережність самих хлопців. Проте, остаточні висновки зробить поліція після авто технічної експертизи.

- На місце події виїжджала слідчо-оперативна група ГУНП в Тернопільській області та Збаразького відділення поліції. Поліцейські встановили, що потерпілі випали з автобуса «Еталон» через задні двері та отримали травми. Як зазначили свідки, у транспорті були вільні місця, проте парубки стояли на сходах біля виходу та спілкувалися з компанією молодих людей. Коли водій здійснював маневр повороту, один з хлопців зачепив ручку від задніх дверей і вони відкрилися. Як наслідок, двоє неповнолітніх хлопців 2003 та 2006 років народження отримали легкі тілесні ушкодження, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Дана подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Слідчі чекають висновків експертизи транспортного засобу, який забрали на арештмайданчик.

Фото відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео