Про перерахунок платіжок за тепло тернополяни дізнаються в особистих кабінетах

630_360_1455877968-8728-platezki-i-teplo-v-kvartire

Підприємство «Тернопільміськтеплокомуненерго» на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 16.12.2019 №1166, буде проводити нарахування плати за фактично відпущену теплову енергію, надані послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для Споживачів тарифних категорій «населення» та «управителі багатоквартирних будинків» за жовтень, листопад та грудень 2019 року за діючими тарифами відповідно до встановленого законом порядку та з застосуванням коригуючого коефіцієнту для врахування фактичної ціни природного газу (з урахуванням тарифів на послуги з транспортування та розподілу природного газу), ціни електричної енергії (з урахуванням вартості послуг з постачання, тарифів на послуги з передачі і розподілу електричної енергії), тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, екологічного податку у кожному з вказаних розрахункових періодів.

Прийняття вказаного рішення забезпечить дотримання законних прав та інтересів Споживачів в умовах невідповідності законодавства України фактичним правовідносинам при переході до нових договірних відносин у сфері комунальних послуг та спричиненої цим неможливості проводити коригування тарифів на вказані послуги у встановленому порядку.

Таким чином, за результатами перерахунку нарахування за послуги з жовтня по грудень 2019 року зменшаться, про що Споживачі зможуть дізнатися через особистий кабінет на сайті підприємства, або дізнаються при отриманні рахунків. Не потрібно додатково звертатися на підприємство для здійснення перерахунку. Він буде проведений для всіх Споживачів послуг.

За умови відсутності заборгованості за послуги сума перерахунку зараховується в рахунок майбутніх платежів, йдеться на сайті підприємства. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео