Оксана Бучко

Тернополянам стає страшно їздити в маршрутках

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Водій 13-ї маршрутки здивував тернополян «повним коктейлем». Він протягом кілька зупинок на маршруті перевищив швидкість, непристойно спілкувався з пасажирами, змушував їх швидше заходити, придавлював сумки дверима, розмовляв по телефону про «маршрутні перегони».

Про це вже поскаржилась тернополянка Богдана Петришин в управління транспорту міськради. Також вона розповіла деталі «Терену».

– Вперше пишу скаргу і дуже вірю, що відреагують. Фото не встигла зробити нормальне, бо водій помчав, як навіжений, що і робив весь час з БАМу до автовокзалу, – пише жінка. – Водій 13-ї маршрутки (номер транспорту ВО 0867 АА.  Час моєї поїздки з 14.15 до 14:35. 23.12.2019).  Він перевищував швидкість.  Кричав голосно усім пасажирам. Звертався на «ти». На прохання пасажирів обережніше їхати грубо відповідав, цитую: «Як хочу, так і їду». Змушував пасажирів швидше заходити і зачиняв двері, коли люди ще були однією ногою на вулиці, другою в маршрутці. Одному чоловіку придавив сумку дверима. На слова пасажирів, що вони поскаржаться, відповідав, що не боїться скарг, що вже два роки скаржаться і нічого  не можуть зробити! Розмовляв по телефону з іншим водієм, цитую: «Та обганяй, обганяй, то не я повільно іду, то пасажири так повільно тягнуться». Весь час від зупинки «11 школа» до автовокзалу я боялася, що він потрапить в аварію і постраждаємо ми, пасажири.  Від швидкості і маневрів, які він виконував, пасажири, які стояли, кидалися з одного боку маршрутки на інший. Будь ласка, дайте відповід,ь до кого можна звернутися, щоб цього водія було оштрафовано.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео