У одній із громад Тернопільщини провели першу молодіжну сесію (фото)

1

У Іванівській громаді нещодавно відбувся інтеграційний захід «Перша молодіжна сесія».

Такий захід став стартом для Молодіжної ради, адже сесією вже затвердили Програму «Молодіжна політика в Іванівській ОТГ на 2020-2021 рр» із цікавими заходами, обрали заступника голови МР, визначили основні напрямки роботи тощо.  Правильно донести питання чи затвердити рішення Молодіжній раді допомагали сільський голова Руслан Шафранович та керуюча справами (секретар) виконкому Ганна Трач. Також представники місцевої влади надали багато корисних рекомендації та порад щодо подальшої роботи МР, пише Іванівська громада.

2
2

- Нещодавно  в Іванівській ОТГ утворилася Молодіжна рада. Щоб вона розвивалася, активно долучалася до життя громади та наповнювалася новими членами, ми вирішили провести зустріч із залученням представників тієї ж Молодіжної ради, місцевої влади, громадської організації та молоді з населених пунктів громади. Ми розуміємо, що наша молодь краще знає про свої потреби і має своє бачення про розвиток молодіжної політики в громаді. Тому Молодіжній раді запропонували провести свою першу сесію, - зауважила Співорганізаторка заходуКатерина Шпендак.

До слова, учасники заходу могли ознайомитись з посібниками про діяльність молодіжних рад та кращих молодіжних практик, з інформаційними матеріалами громади та брендованою продукцією, які були представлені на тематичній виставці.

3
3

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео