Орест Сарматський

Львівщина зацікавилась соціальним підприємництвом на Тернопільщині

Заставка9

У Марійському духовному центрі у Зарваниці побувала делегація із Львівщини.

Члени молочного кооперативу «Покрова» з Бродівського району Львівської області разом з головою Заболотцівської ОТГ Марією Дискант відвідали Марійський духовний центр «Зарваниця» та Золотниківську об’єднану територіальну громаду. 

Про це повідомляє пресслужба центру.

– Члени об’єднання ближче ознайомилися з роботою соціальних підприємств, які діють при МДЦ «Зарваниця», відвідали цехи з виготовлення пелет  та виробництва напівфабрикатів, стоматологію «Усмішка», цех з розливу мінеральної води «Джерело Зарваниці», оглянули приміщення, які відновлено завдяки діяльності цих проектів, – йдеться у повідомленні. 

Також повідомляється, що з кооператорами поспілкувався ректор Марійського духовного центру отець мітрат Володимир Фірман. Він детально презентував всі соціальні ініціативи та мету, з якою вони функціонують, також поділився новими ідеями та сподіваннями, щодо розвитку загалом нової для України сфери - соціального підприємництва. В свою чергу члени кооперативу «Покрова» ділилися  досвідом ведення успішного бізнесу і співпраці з європейськими інвесторами. 

Ввечері відбулася духовна зустріч сотрудника МДЦ о. Миколи Медюха з учасниками поїздки, під час якої присутні роздумували над темою «Святість –  потреба чи необхідність».

IMG_0479 (Copy)
IMG_0479 (Copy)

IMG_0444 (Copy)
IMG_0444 (Copy)

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео