Дарія Шевченко

На Тернопільщині посеред дороги припаркувався «Санта» (фотофакт)

80610284_1684124868385157_461432109253263360_n

У Шумську жителі помітили порушення правил дорожнього руху. Проте, цього разу не автомобіль, а гужовий транспортний засіб був припаркований на місці, призначеному для осіб з інвалідністю. Окремі мешканці почали з цього іронізувати, проте інші стали на захист власника саней і зазначили, що, дійсно у місті немає паркувальних місць, призначених для гужового транспорту.

Також очевидці кажуть, що підводник не лише ущемив права осіб з інвалідністю, але й пересічних людей. Зокрема, їм перекрили прохід хідником, через який довелось переступати, батькам з колясками це також створило додаткову перешкоду.

- Менш як за сотню метрів, біля двору ТСОУ, є з'їзд на ґрунтову дорогу і огорожа ТСОУ, до якої можна з не меншим успіхом віжки прив'язати... Але підводник, видно, вирішив, що краще створити незручності десяткам пішоходів, аніж десяток метрів пройтися, - йдеться у дописі.

Мешканці кажуть, що майданчик, який би був облаштований для стоянки гужових транспортних засобів, потрібно буде регулярно прибирати, а підводники не часто це виконують. Тому, для цього потрібно ще долучати й комунальні служби.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео