На Тернопільщині обрали нового голову Федерації футболу

4

Відтак, 26 грудня у Кременці на позачерговій звітно-виборчій конференції обрали нового голову та керівні органи федерації.

Із присутніх на конференції понад 30 чоловік, 18-ть мали право голосу (по одному від кожної команди). Серед запрошених були: перший заступник голови Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський, представники Кременецького міського та районного відділів фізичної культури та спорту, районного відділу освіти, Почаївського будинку дитячої творчості та спорту тощо, пишуть на сторінці Федерація футболу Тернопільської області.

На посаду голови федерації висунули дві кандидатури. Одноголосним рішенням головою Федерація футболу Кременецького району став В’ячеслав Торський, а його заступником – Андрій Зубко.

- Окрім голови федерації та заступника, делегати обрали виконавчий комітет у складі 11 чоловік, органи футбольного правосуддя та ревізійну комісію. Зокрема, у склад виконкому ввійшов голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, який підтримав проведення позачергової конференції та, отримавши слово, запевнив, що районна рада сприятиме розвитку футболу на Кременеччині, а в своїй особі місцевий футболу отримає лобіста у владі, - пишуть на сторінці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео