Тернополянин викрав авто і планував розібрати його на запчастини

1

Про зникнення транспортного засобу марки ВАЗ-2106 повідомив власник.

Чоловік заявив, що залишив автомобіль на території стоянки, а коли вранці прийшов по легківку, її там уже не було, пише Досьє 102.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції та управління карного розшуку встановили, що до зникнення автомобіля причетний раніше судимий за угони житель Тернополя, 1987 року народження.

Підозрюваний прийшов разом з товаришами до сторожа стоянки. Чоловіки розпивали спиртні напої. Коли охоронець заснув, зловмисник вирішив додому поїхати на чужому авто. Спочатку спробував завести «Таврію», але не зміг. Тому виламав замок ВАЗу, завів його та поїхав.

Оперативники знайшли автомобіль в одному з гаражних кооперативів обласного центру. Викрадач сховав транспорт у власному гаражі і планував в подальшому розібрати його на запчастини.

2
2

ВАЗ вилучили та повернули власнику. У ході перевірки стало відомо, що підозрюваний причетний до викрадення автомобіля Audi у 2019 році. Кримінальне провадження по даному злочину уже в суді.

За викрадення ВАЗу тернополянину інкримінують статтю 289 ККУ - Незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео