У Чортківську в’язницю потрібні інспектори відділу режиму і охорони

7Fx7qWEdwjqfPjh3SRgc

Чортківська установа виконання покарань (№26) запрошує чоловіків для проходження служби на посадах молодших інспекторів відділу режиму і охорони.

Основні вимоги до посади: проходження служби в ЗСУ (або без проходження служби в ЗСУ по сімейних обставинах), вік від 18 до 50 років, добрий стан здоров’я, відсутність судимостей, позитивні характеристики по місцю навчання, служби та проживання.

Особам, які проходять службу у в’язниці, надається 30-денна оплачувана відпустка, термін якої збільшується в залежності від збільшення вислуги років. Також вони отримують матеріальну допомогу на оздоровлення. Працівники мають право вступити на навчання до вищих навчальних закладів ДПтС України. У них більш ранній, у порівнянні з цивільним населенням, вихід на пенсію та інші соціальні гарантії, передбачені Законом України «Про Національну поліцію».

Детальну інформацію можна отримати за тел.: 03552 2-32-70 (відділ кадрів), моб. 067 497 53 26 або безпосередньо звернутись за адресою: Чортків, вул. Лесі Українки, 3, з 8.00 до 17.00.

Фото – Чортків.city

Вибір читачів за тиждень

Відео