Відомий на всю країну піцайоло з Чорткова поділився секретом успіху

80075294_449263999343005_3731121764588060672_n

Давно знаний далеко за межами Тернопільської області піцайоло з Чорткова Віталій Колошиць, який представляв Україну на Чемпіонаті світу з виготовлення піци, на своїй сторінці у Facebook поділився секретом власного успіху. 

– Останнім часом дуже багато людей задають мені запитання «Як піднятись»? В мене є зустрічне запитання «куди»? І якщо зможу колись піднятись «туди», то обов’язково поділюсь рецептом. В наш час молоде покоління бажає всього легкодоступного і швидко діючого, тобто «халяви», – пише Віталій. 

– Моя порада, замість того щоб піднятись, опустіться на низ і починайте нарешті працювати! Успіх в нашій професії складається з щоденної рутини, сірих робочих днів та процесів доведених до автоматизму. І потім в якийсь один із цих сірих днів приходить розуміння того, що все виходить і це тільки перший крок. Працюйте, з кожним днем все більше та інтенсивніше, до тремору в ногах і потемніння в очах і тільки тоді з часом прийде успіх, – таким на диво простим бачить секрет успішності Віталій Колошиць. 

Фото Віталія Колошиця

Вибір читачів за тиждень

Відео