Тернопільські підлітки будуть приємно здивовані: перший український арт-щоденник вийде у світ

0щ

Тернополяни незабаром побачать перший український мотиваційний щоденник для підлітка Challenger, створений черкащанами. Такий незвичайний щоденник допомагатиме читачам вирішити вікові завдання та проблеми – від протидії булінгу до вміння говорити «ні», коли це необхідно.

Мотиваційний щоденник Challenger – видання для підлітків, що поєднує у собі арт-практики, психологію та сучасну українську культуру. В Україні подібний проєкт реалізовують вперше.

Видати такий арт-щоденник наважилися активісти ГО «Креатори» та професійний сімейний психолог Ельвіра Леоненко. Схвалили таку ініціативу і члени БФ «Карітас», кажуть, цей щоденник допоможе підростаючому поколінню побороти внутрішні переживання і страхи, а також підліткові комплекси. Про це повідомляє caritas.ua.

1щ

В основу щоденника лягли інструменти планування, самомотивації, екологічне мислення і навіть інтерактивні роботи сучасних українських художників та муралістів, як виклик креативності. Результатом став чималий об’єм корисної інформації, що постала у форматі окремих завдань на щодень. Щоденник містить більше 150 сторінок і кожна є унікальною та особливою.

2щ

Завдяки співпраці з Карітасом, кожна десята книга першого накладу буде поширена безкоштовно серед підлітків, які перебувають у кризових ситуаціях. Вихід видання заплановано на лютий 2020 року. Вже нині кожен може зробити поперднє замовлення, здійснивши внесок через Спільнокошт від 450 гривень і обравши відповідний подарунок.

3щ

Challenger стане «другом» вашій дитині, а кожна десята книга першого накладу буде своєрідною підтримкою для підлітків, які перебувають в кризових ситуаціях, або ж мають досвід тривалого лікування.

4щ

Фото авторів арт-щоденника

Вибір читачів за тиждень

Відео