Олег Снітовський

Нового керівника району вітали сьогодні у найстарішому місті Тернопільщини

Сьогодні голова облдержадміністрації Ігор Сопель представив колективу Теребовлянської РДА нового голову – Ярему Шатарського. Подія досить важлива для найбільшого за територією району. Це засвідчила і наповненість актової зали усіма, хто в тій чи іншій мірі причетний до керівної місцевої ланки.

Звертаючись до новопризначеного керівника та присутніх у залі, Ігор Сопель розпочав з того, що нагадав присутнім про ті виклики, які стоять нині перед органами виконавчої влади у соціально-економічній сфері, галузях освіти, охорони здоров’я, культури. 

– Чекаю чесності та прозорості в роботі не тільки Яреми Дмитровича Шатарського, але й від кожного, хто працюватиме в його команді. Зрештою, два чинники мають бути запорукою у нашій спільній роботі задля кращого благополуччя мешканців краю – чесність та відповідальність. Сподіваюсь, що в оновленому колективі райдержадміністрації пануватиме здоровий дух взаєморозуміння та взаємодопомоги, – зазначив очільник області.

DSC02167 (Copy)
DSC02167 (Copy)

DSC02202 (Copy)
DSC02202 (Copy)

У свою чергу, Ярема Шатарський, висловив вдячність Президенту України та тим, хто повірив у його можливість змінити на краще ситуацію у Теребовлянському районі у період, коли українська держава входить в нову фазу свого розвитку і тому все це вимагає швидких, позитивних змін. 

– Безумовно, виклики, які стоять перед нашою державою складні та системні. Вони вимагають рішучого, але виваженого та розумного підходу. Від кожного з нас залежить якою Україна буде сьогодні, завтра, якою вона буде, так би мовити ззовні, а головне, якою буде всередині, – підкреслив Ярема Шатарський.

DSC02189 (Copy)
DSC02189 (Copy)

DSC02184 (Copy)
DSC02184 (Copy)

Він також зазначив, що Теребовлянщина йому не є чужою, адже саме тут він розпочинав свою трудову діяльність. Тому й хоче застосувати весь набутий за роки трудової діяльності досвід для розвитку Теребовлянського краю і Тернопільщини.

Як повідомлялось, Ярема Шатарський призначений головою Теребовлянської районної державної адміністрації згідно з розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 21 січня 2020 року.

Ярема Шатарський народився 28 грудня 1963 року у Тисмениці Івано-Франківської області. З 1989 року мешкає у Тернополі. Працював у Тернопільській міській раді, у Тернопільській ОДА, в комітеті Верховної Ради України з питань корупції та організованої злочинності. Брав участь у Майдані, займався волонтерською діяльністю. Одружений, виховує разом із дружиною двох синів.

DSC02200 (Copy)
DSC02200 (Copy)

ORL_0029 (Copy)
ORL_0029 (Copy)

DSC02212 (Copy)
DSC02212 (Copy)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео