За крадіжки на Тернопіллі двом чоловікам загрожує кримінальна відповідальність

21295

Криміналні провадження розпочали працівники Тернопільського відділу поліції щодо двох чоловіків, які вчинили злочини в обласному центрі. Підозрювані криміналили порізно, але місце скоєння злочину обирали одне й теж.

Тернополянин 1979 року народження привласнив товарно-матеріальні цінності на суму більше 500 гривень, пронісши їх повз каси. В минулому зловмисник вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

За аналогічною схемою діяв й 28-річний житель сусідньої області. Підозрюваний викрав декілька плиток шоколаду. Завдані збитки заявник оцінив в 476 гривень.

Поліцейські перевіряють причетність чоловіків до скоєння аналогічних протиправних дій на території обласного центру, повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Тернопільській області. 

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 ККУ. Санкція передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео