‎Поки одні збаражчани гріються, інші задихаються від диму (фотофакт)

84217161_481312409482229_5762566155143217152_o

На жахливу екологічну ситуацію скаржаться мешканці Збаража. На деяких вулицях міста хтось використовує для опалення невідому сировину. Відтак, там стелиться їдкий дим, який не дає нормально дихати людям. Мешканці припускають, що опалюють відходами з меблевого виробництва.

- Хтось може пояснити, як так виходить, що опале листя палити не можна – штраф. А цілу зиму опалювати хату чи магазини, чи офіси відходами з меблевого виробництва - це нормально? По вулиці Грушевського, напроти цвинтаря, світу Божого не видно, дим чорний густий, особливо, коли сиро, він опускається і це просто катастрофа. Важкі метали, канцерогени, формальдегіди і ще купа всякої хімії виходять у повітря з комина людей, які обігрівають свої приміщення цим непотребом, – скаржиться Любов Михайловська.

Також жінка каже, що така ж ситуація й у центрі міста та запитує – куди можна звернутися з приводу цього.

- Але як так можна? Сьогодні була в центрі й з комина валить така сама отрута. Невже це нікому не заважає? Може хтось підкаже – що з цим робити? Просто дзвонити на 102, чи є якісь інші методи впливу на такі речі? Цікава думка людей. На фото видно погано, але було все в диму, чорному диму, – йдеться у дописі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео