Ці вправи допоможуть тернополянам підтягнути сідниці та ноги

станова

Що ж інше, як не старий перевірений спортивний інвентар може краще замінити практично всі тренажери. Сьогодні поговоримо про звичайні вправи, користі від яких буде чимало. Крім того, за допомогою цих простеньких вправ ви можете підтягнути сідниці та зміцнити ноги.

Присідання з резинкою на колінах – чудова вправа для тренування сідниць, а також для внутрішньої поверхні стегон. Важливо правильно виконувати цю вправу – постійно тримайте еспандер в напрузі, не зводьте ноги разом, відштовхуйтеся п’ятками, а не носочками.

Присідання зі штангою – одна з найефективніших вправ для збільшення сили та маси тіла. Тут задіяні майже всі м’язи нижньої частини тіла і жоден тренажер повноцінно не замінить присідання зі штангою. Не присідайте надто низько – стегна мають бути паралельно до підлоги. Підніматися починайте з руху тазом догори.

Мертва тяга або тяга на прямих ногах – ефективна вправа на сідниці та біцепс стегна, також укріплює м’язи спини. Обов’язково тримайте спину рівно, хребет максимально прогніть в попереку – таз назад, а груди вперед.

Вправа мостик – чудово прибирає зайве у верхній частині стегна. Вона зробить ваші сідниці пружними і підтягнутими.

Завершити тренування можна вправами для литкових м’язів. Їх можна пропрацювати як вдома, так і в тренажері.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео