Військовослужбовці Тернопільщини отримали бажані подарунки (фоторепортаж)

Тернопільська волонтерка Христина Феціца зробила щасливими ще не один десяток військовиків. Потребуючим сім’ям подарували необхідну побутову техніку, а діти отримали солодкі подарунки, канцелярію та одяг.

Завдяки сім’ї благодійників (побажали залишитись невідомими) учасники бойових дій на Сході з Тернопільщини отримали бажану побутову техніку. Щороку сім’я допомагає потребуючим військовослужбовцям та дітям як родин загиблих, так і діючих військовиків. За допомогою волонтерів та працівників військкоматів складається список бійців, які мають багатодітні сім’ї або проживають у несприятливих житлових умовах.

У списку потреб були і пральні машини, водонагрівачі, холодильники, словом, усе, що є більш необхідним. Діти військових отримали солодощі, рюкзаки, планшети, одяг, сумки та канцелярське приладдя.

– Коли ви до мене подзвонили і сказали ,що ви волонтери і хочете мені чимось допомоги, так як знаєте ,що я була в АТО, запитали ,що мені потрібно, якщо чесно, я не повірила. Ні, я вірю в людську доброту і в те, що люди допомагають один одним. Та просто якось останнім часом я те і роблю, що добиваюсь від селищної та від районної ради те, що мені належить по закону, як учаснику бойових дій. Там здавалось би є люди, які мене знають, які є моїми земляками, які знають, де я була і через що пройшла. Та чомусь від них я маю таке відношення, наче я прийшла просити до них до хати, і хочу те ,що належить їм. Хоча, що казати якщо елементарних слів підтримки я теж ніколи не чула від цих органів самоврядування. Тому, в допомогу ,не знайомих волонтерів мало вірилось. Я навіть одразу подзвонила до хорошої знайомої і розповіла їй про це. Запитала ,чи може бути таке. А вона сказала ,що є добрі люди і волонтери допомагають, головне - вірити. Після розмови пройшов майже місяць і тому, я трохи і призабула про неї. І яке ж було моє здивування коли мені передзвонили і сказали: «Ми сьогодні до вас приїдемо». А коли привезли допомогу, я ще два дні не могла повірити в це. Я щиро вдячна Христині Феціці та сім’ї, яка придбала усе це не тільки за те що допомогли мені, а за те, що маючи свої сім'ї, свої життєві клопоти, вони знаходять час, щоб допомагати  учасникам АТО, переймаються їхніми долями та бідами. Ви усі неймовірні, і дай вам Боже здоров'я і сил допомогти ще багатьом. Щиро дякую вам за все! – поділилась враженнями учасниця бойових дій, військовослужбовець 44-ї окремої артилерійської бригади Оксана Ярмаш.

У планах Христини Феціци допомогти ще не одній сім’ї, волонтерка продовжує підтримувати всім можливим наших захисників на Сході, та допомагає їм тут, на мирній території.

DSC_3650
DSC_3650

DSC_3651
DSC_3651

DSC_3656
DSC_3656

DSC_3662
DSC_3662

DSC_3664
DSC_3664

DSC_3671
DSC_3671

DSC_3672
DSC_3672

DSC_3675
DSC_3675

DSC_3678
DSC_3678

DSC_3684
DSC_3684

DSC_3696
DSC_3696

DSC_3703
DSC_3703

DSC_3710
DSC_3710

DSC_3711
DSC_3711

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео