На Тернопільщині затримали двох крадіїв

kradizka_31fc7

Крадіжку інкримінують працівники поліції Підгаєччини двом жителям району. Один із підозрюваних заліз в підвал приміщення Автоматичної телефонної станції в селі Старе місто. Невідомий виніс звідти металеві конструкції. Про зникнення запчастин на лінію «102» повідомив інженер підприємства.

Проведеними слідчо-розшуковими заходами працівники поліції встановили особу підозрюваного. Це - двадцятишестирічний місцевий житель. У скоєному він зізнався і каже, що двері приміщення не ламав, оскільки вони були відчинені. Викрадене чоловік здав на металобрухт, а гроші витратив на власні потреби, пише Досьє 102.

Ще одного любителя чужого піймали оперативники Підгаєць. До поліції звернулася працівниця місцевої перукарні. Жінка заявила, що в складському приміщенні перебувала стороння особа.

Заявниця розповіла, що почула шум через стінку. Вийшла перевірити, що там сталося, і побачила всередині невідомого. Останній сказав, що переплутав вхід, а після цього втік.

Поліцейські встановили особу невідомого. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини житель району. У чоловіка вилучили викрадені з перукарні хімічні засоби загальною вартістю в 4500 гривень. Крадене він виніс, сховавши під курткою.

Обом підозрюваним доведеться відповідати у суді згідно статті 185 частина 1 ККУ. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео