Дарія Шевченко

Тернопільські школярі зможуть розраховуватись за їжу в їдальнях карткою тернополянина

shkola-e1561560345389

У половині навчальних закладів середньої освіти Тернополя облаштовані термінали. За допомогою них учні пільгових категорій зможуть здійснювати оплату в їдальнях при наявності «Соціальної карти тернополянина». Діти пред’являтимуть квиток для зчитування в терміналі.

– Оскільки пільгові категорії учнів харчуються в їдальнях шкіл безкоштовно (за рахунок бюджету громади), таке використання картки вводить автоматизований облік кількості дітей, які отримали обіди у шкільних їдальнях, зазначив міський голова Сергій Надал.

Міська рада планує найближчим часом запровадити систему розрахунку харчування за іншими категоріями школярів за допомогою учнівської «Карти тернополянина». Відповідно, діти матимуть можливість розраховуватися за їжу їдальнях або карткою, або готівкою, йдеться на сайті міськради.

Нагадаємо, для отримання чи перепрограмування електронного квитка «Соціальна карта Тернополянина» потрібно звернутися до Оператора електронних систем у м. Тернополі за адресою: вул. В. Чорновола, 1, 2 поверх.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео