Орест Сарматський

У громаді на Тернопільщині готують свій «дороговказ»

заставка033 (Copy)

За підтримки експертів Програми «U-LEAD з Європою» у Копичинецькій ОТГ розпочали розробляти стратегію розвитку громади до 2027 року.

Нещодавно відбулося перше засідання робочої групи, на якому були присутні керівниця Тернопільського регіонального офісу Наталя Онищук та радник з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільській області Тарас Рашкевич.

Про це «Терен» повідомив експерт згаданого офісу Сергій Волохатий.

Наталія Онищук ознайомила учасників засідання з основними напрямками роботи  Тернопільського регіонального офісу U-LEAD на поточний рік.

- «Програма «U-LEAD з Європою» продовжує надавати методичну підтримку громадам Тернопільщини. Наша мета – розвиток спроможності громад краю. Стратегія розвитку – невід’ємна частина сталого розвитку громади, це «дороговказ» на шляху до успіху та економічного зростання. Розробка цього документу спільне завдання усіх мешканців громади, – зазначила Наталя Онищук. 

копич01 (Copy)
копич01 (Copy)

У вітальному слові міський голова Павло Лосик, подякував Програмі «U-LEAD з Європою», що вона стала партнером громади щодо розроблення Стратегії розвитку. За його словами, така співпраця дасть можливість акумулювати внутрішні та зовнішні ресурси для підвищення спроможності Копичинецької міської ОТГ.

У свою чергу Тарас Рашкевич, радник з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільській області, ознайомив членів робочої групи з методологію стратегічного планування та узгодив з ними графік роботи щодо розроблення Стратегії розвитку Копичинецької громади.

Фото: Сергій Волохатий

Вибір читачів за тиждень

Відео