Віра Олександрович

На об’єктах «Тернопільводоканалу» шукали умовних терористів (фото)

Основне

Антитерористичні командно-штабні навчання провели у Тернопільському управлінні СБУ.

Ініціатором такого вишколу стала Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Тернопільській області. Зрештою, такі навчання на базі об’єктів системи водопостачання були плановими.

11
11

– У заходах взяли участь представники регіональних підрозділів СБУ, поліції, Держслужби із надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Збройних Сил України, а також співробітники органів державної влади і місцевого самоврядування, – кажуть в управлінні СБУ. 

Учасники навчань відпрацювали комплекс заходів із виявлення і знешкодження умовних терористів на об’єктах «Тернопільводоканалу», а також – локалізації можливих негативних наслідків їхньої діяльності. 

– Також учасники вишколу перевірили стан захищеності об’єктів критичної інфраструктури міста і рівень готовності відповідних підрозділів до попередження надзвичайних подій, пов’язаних із можливими терористичними проявами, – наголошують в СБУ.

22
22

До слова, координаційна група відразу проаналізувала результати відпрацьованих завдань і надала методичні рекомендації щодо удосконалення системи захисту та протидії можливим загрозам на кожному із навчальних об’єктів.

Фото надане пресслужбою обласного управління Служби безпеки України

Вибір читачів за тиждень

Відео