У Шумську лікарню придбали УЗД-апарат майже за 1,8 млн грн (фото)

IMG_20200311_151518

Таке оновлення стало можливим завдяки співпраці з програмою DOBRE. Майже третину коштів на придбання УЗД-апарата виділили з місцевого бюджету, ще 1,2 млн грн – гроші від програми. Учора у Шумській ЦРЛ офіційно відкрити новий кабінет ультразвукового обстеження.

- З робочим візитом у Шумську ОТГ завітали керівник програми DOBRE Беррі Рід, Марат Кюрчевський (керівник проектів з місцевого самоврядування, децентралізації та розвитку парламенту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Олег Процик (спеціаліст програми DOBRE). Під час відкриття кабінету УЗД представники програми DOBRE мали змогу ознайомитися з роботою, зустрітись з колективом районної лікарні. Володимир Плетюк презентував підсумки діяльності програми DOBRE в Шумській ОТГ, після якого відбувся огляд території та розроблених ескізів майбутнього дитячого майданчику в м. Шумськ (майбутній проект, кошти на якого ОТГ отримала  за результатами РМСІ), – повідомляють у Шумській ОТГ.

Про деталі втілення проекту та його успішне завершення присутнім розповіли міський голова Володимир Плетюк та головний лікар Шумської центральної районної лікарні Андрій Бобровський.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«277629,277630,277631»]

Фото Шумської ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео