Кременчанка розповіла, як родиною відзначили закінчення карантину у Китаї

Безымянный

Кременчанка Світлана Дзюма, котра з родиною живе у Китаї, розповіла як відзначили закінчення карантину. Разом з дітками вона просто вийшла на прогулянку і надзвичайно раділа цьому дню.

Коли у деяких ЗМІ нагнітали та не об’єктивно висвітлювали інформацію щодо епідемії коронавірусу у Китаї, Світлана розповідала – як все є насправді (про це можна прочитати ТУТ, ТУТ і ТУТ).

- Найочікуваніший день цього року. Бути мамою – це насправді непросто. Особливо непросто, коли ти сидиш майже два місяці вдома і щодня синочок запитує: «Мам, ну коли ми вже вийдемо на вулицю. Ну коли, коли, колииии???». А ти сама не знаєш... Не знаєш – як правильно пояснити і донести, без страху, без паніки. І пояснюєш: «На вулиці порожньо, бо деякі люди хворенькі. І щоб ми не захворіли, давай будемо вдома займатися чимось цікавеньким. Коли всі будуть здорові, ми обов'язково вийдемо на вулицю і будемо гуляти увесь день, радіти, гратися». По-іншому ніяк, – пише Світлана.

Важливість прогулянок під час карантину оцінив й чоловік Світлани. Тепер він залюбки виходить на вулицю.

- Раніше, мене чоловік запитував: «Чому ти завжди хочеш кудись іти, невже не краще хоч один день посидіти вдома?». І лише тепер він зрозумів мою відповідь: «Ну от посидиш хоча б день з дітьми вдома, тоді мене зрозумієш». Зрозумів. От і молодець. Посидів майже два місяці і не те що зрозумів, тепер і сам чекає на прості банальні прогулянки, – розповідає кременчанка.

Також вона зазначає, що на сьогодні карантин зберігається лише в Ухані.

Переглянути відео можна за посиланням у Фейсбук. Відео та фото Світлани Дзюми

Вибір читачів за тиждень

Відео