Дарія Шевченко

Львівські поліцейські затримали оголеного тернополянина під час вчинення ним крадіжки

ugon-auto

У Львові патрульні затримали тернополянина, який в одному з готелів міста обікрав рецепцію та викрав чужий транспортний засіб. Адміністратор закладу розповів, що їхній відвідувач таємно взяв на рецепції банківський термінал, електронний дзвінок та зник у невідомому напрямку. Натомість у своєму номері залишились усі його речі та документи. Факт крадіжки зафіксувала камера спостереження. 

- В цей момент екіпаж ТОРу отримав завдання про незаконне заволодіння транспортним засобом Dacia Logan на площі Юра. Заявник повідомив, що, допоки він був відсутній, невідомий чоловік в джинсах і готельних тапочках підійшов до його автомобіля зі сторони пасажира, вихопив у дівчини телефон і, коли вона вийшла з транспортного засобу, розбив його та сів у автомобіль і поїхав, — розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Через деякий час викрадене авто знайшли на перехресті вулиць Київської та Генерала Чупринки, а 36-річного клієнта готелю виявили, коли він йшов в напрямку вулиці Сахарова. На момент, коли поліцейські побачили підозрюваного, останній був оголеним. Чоловік не міг пояснити, де його одяг та не розумів, що діється.

У нього відібрали взірці крові на виявлення психотропних речовин. Згідно із чинним законодавством від відповідатиме за крадіжку у готелі та заволодіння чужим транспортним засобом. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео