Дарія Шевченко

Святкування онлайн: педагогічний університет відзначить своє 80-ліття, незважаючи на карантин

Фасад_ТНПУ

Завтра, 15 квітня, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка відзначає свій ювілей – 80 років. Через карантин усі святкові заходи студенти, викладачі та представники вишу можуть побачити лише в онлайн-режимі на сторінках у соціальних мережах.

Трансляції відбуватимуться у фейсбуці, інстаграмі, телеграмі та на ютюб-каналі.

– Готуючись до 80-ліття Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, ми збирались зробити святкування незабутнім. Справді незабутнім ювілей зробили обставини. Та це не привід відмовлятися від святкування. Дистанційний режим – це не розлука, це безпечна відстань. Ми – разом, і наш ТНПУ – найкращий,  – йдеться на сайті ТНПУ.

Програма святкування:

10.00 – відправа у церкві Святої Софії: трансляції у фейсбуці та інстаграмі;

11.00 - привітання ректора ТНПУ проф. Буяка Богдана Богдановича: трансляції у фейсбуці, інстаграмі, телеграмі;

14.00 - інтелектуальний батл «Інтелектуал ТНПУ-2020»: трансляція в інстаграмі;

17.00 – святковий онлайн концерт: трансляція у фейсбуці, інстаграмі, телеграмі;

20.00 - світлове шоу: трансляція у фейсбуці, інстаграмі, телеграмі.

Крім того, студенти та представники вишу можуть особисто привітати університет зі святом у будь-якій зручній формі. Можна опублікувати пост, відеозвернення, пісню, поезію чи танець у вашому виконанні у соціальних мережах із хештегом #ТНПУ_80. 

 – І весь час ми публікуватимемо ваші вітання, бо вони – найдорожчі. Люди, що пов’язали долю з ТНПУ, зараз по всій земній кулі, та ніяка відстань не завадить нам в цьому ювілейному квітні бути з нашим ТНПУ, – пише сайт.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео