Ремонт Гаївського мосту більше не залежить від роботи «Укрзалізниці»

gayivskyj

З 21 березня у Тернополі на Гаївському мості розпочались ремонтні роботи. Міст повністю перекрили, а підрядники могли працювати лише тричі на день по 2 години через роботу потягів. Та нині ситуація змінилися і ремонтні роботи тривають впродовж цілого дня.

Причиною обмежень в часі раніше було те, що ремонтні роботи шляхопроводу пролягають через залізничну колію. Проте нині цю ділянку вже завершили. Робочі розповіли, що нині працівники залізниці повідомляють, коли під'їжджає потяг, вони в цей час продовжують ремонт, проте з обережністю.

– Нам потрібно перекривати балки, та крани, що ми маємо, не підходять. Тому ми наразі ведемо перемовини із однієї із фірм у Львові, вони мають потрібний нам кран. Тож ми плануємо привезли його сюди і за день перекрити балки,  розповідають підрядники.

До слова, тимчасовий проїзд легкових автомобілів облаштували між вул. Довженка і Гайовою. Ремонт триватиме до 1 вересня.

Як уже повідомляв раніше «Терен» у 2020-му місто виділило на ремонт мосту 15 млн грн. Окрім того у 2017 р. Із тернопільської міської казни було виділено 1 млн 390 тис. грн., у 2018-му – 580 тис. грн., а в 2019-му – 16 млн 141,56 тис. Докладніше про це можна прочитати ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео