Дарія Шевченко

Тернопільський шоумен може вижити колегу з країни

123-2

Днями в одному з інтерв’ю телеведуча Ольга Фреймут розкритикувала свого колегу Сергія Притулу у якості можливого очільника Києва. Вона сказала, що якщо він стане мером, вона одразу виїде за кордон.

- Це смішно! Якщо Притула стане мером Києва, тоді я буду жити в Лондоні. Я буду йому дуже вдячна, бо це стане для мене причиною поїхати з країни. У нього поганий смак. Вибач, Сергію, але яким би він не був дотепним та інтелектуальним, у побуті він якось дивно одягається, штани хитаються постійно, ці паски, - сказала Ольга Фреймут.

На її думку, керівництво Сергія Притули негативно вплине на столицю країни.

- Уявляєте, що буде з Києвом? Він все розмалює в синьо-жовтий колір, у нас буде ілюмінація, як в Китаї, придумає якісь дивні правила, закриє всі красиві ресторани в Києві - в нас буде «Випічка» і «Перепічка». Якщо Притула жартує по-народному – про ковбасу, про фізіологію, про одне і те ж – він в житті такий же, - зазначила Фреймут.

Проте, жінка згадала і про хороші якості нашого земляка. Вона впевнена, що якщо Притула стане мером Києва, він точно нічого не вкраде із бюджету.

- Але я знаю точно – він не вкраде. Бо зі всіх корпоративів, які ми разом вели, відсотків 30 він віддавав у дитбудинки або тим людям, які цього потребують, - розповіла жінка.

Поки відомий шоумен не відреагував на такі слова своєї колеги.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео