Оксана Бучко

Працівниць з Тернопільщини судять за підробку документів

1499410

Через зловживання службовим становищем судитимуть чотирьох працівниць Буданівської психоневрологічної лікарні, що на Теребовлянщині. Їх підозрюють у підробленні робочих документів.

Мова йде про неправдиві дані в табелі обліку робочого часу щодо окремих медпрацівників, які вносили люди на керівних посадах у цьому закладі. За словами старшого слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області Катерини Колеснік, є інформація з бази даних про перетин кордону в той час, як підлеглі перебували за межами України, а їм зараховувалися робочі години та заробітна плата. Після проведення експертиз встановили, що їм неправомірно нарахували і виплатили заробітну плату за фактично не відпрацьований час в сумі майже 5500 гривень, повідомляють на tp.npu.gov.ua.

У результаті трьом жінкам оголосили підозру згідно з ч. 1 ст. 366 ККУ «службове підроблення», ще одній згідно з ч.1 ст. 358 ККУ «підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Міру покарання визначать у суді.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео