Орест Сарматський

Новий онлайн-проєкт реалізують на Тернопільщині

заставка02 (Copy)

Програма «U-LEAD з Європою» запустила онлайн-проєкт для навчання медиків.

За інформацією Тернопільського регіонального офісу U-LEAD нещодавно на платформі запущено навчальний модуль для медиків – «Основи реформування системи охорони здоров'я з допомогою eHealth».

- Мета модулю - ознайомити з основами реформи системи охорони здоров’я, зокрема її переходом на нову модель фінансування, включаючи нову електронну систему. Структура програми створена таким чином, що її слухачі зможуть легко зрозуміти як побудована електронна система охорони здоров’я, та чому варто приєднатися до неї. Крім цього, медичні фахівці зможуть розібратися з особливостями роботи центральної бази даних, медичних інформаційних систем (МІС) та як їх обирати, – розповідає керівниця Тернопільського регіонального офісу U-LEAD Наталія Онищук.

Освітній модуль складається з навчальних та мотиваційних відео, тестів та інтерактивних вправ. Поєднання теорії та практики в такій формі дозволить учасникам модулю краще розібратися в матеріалах.

Як зазначають в офісі, весь навчальний матеріал доступний для перегляду одразу, тому реєструватися не потрібно. Якщо ви бажаєте пройти курс, достатньо просто натиснути «переглянути» напроти відповідного розділу модуля вище, ви потрапите на сторінку перегляду навчання.

Наразі  на платформі у вільному доступі 10 навчальних програм для фахівців громад, серед яких «Соціальні послуги в ОТГ: з чого почати», «А як вчините Ви? – Етична дилема», «Основи реформування системи охорони здоров'я з допомогою eHealth», «Цифрові комунікації в громаді» та «Сучасні інструменти для формування спроможної освітньої мережі в громаді».

- Зверніть увагу, що для отримання сертифікату про проходження навчального курсу необхідно зареєструватися. Сама процедура реєстрації займає всього декілька хвилин, вона проста та зрозуміла. В разі необхідності наша команда готова допомогти з реєстрацію та надати інші консультації, – додає Наталія Онищук.

Всі курси доступні на сайті u-learn.org.ua Пройти будь-яке онлайн навчання та отримати відповідний сертифікат зможе кожен бажаючий, зазначають у Тернопільському  регіональному офісі U-LEAD.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео