Тернополяни після карантину можуть відпочити в Сицилії за пів ціни

palermo

Чимало тернополян відмовились від відпочинку через пандемію COVID-19. Хтось планував чкурнути в гори, хтось - на сонячний берег моря. Тож нині деякі країни, поповнення бюджету яких надходить від туристичної сфери, готові оплатити до 50 відсотків витрат туристів, аби лиш ті приїхали до них.

Однією із них країн стала Італія, точніше не сама країна, а острів Сицилія, що в Середземному морі. Місцева влада повідомила, що готова оплатити 50 відсотків від вартості авіаквитка та третину витрат на проживання. Окрім того, туристи зможуть отримати безкоштовні квитки для відвідин туристичних місць.

Такі поступки для туристів місце влада вирішила запровадити, через те, що від початку карантину, а в Італії він стартував 10 травня, вже втратила 1 млн євро доходу.

Для того, аби отримати ваучер на знижку, потрібно відвідати офіційний туристичний веб-сайт Visit Sicily, проте зробити це можна буде лише після завершення карантину в Італії. Та коли це буде, наразі не відомо.

До Сицилії дожна добратиль зі Львова. Для цього можна придбати квитки авіакомпанії Ryanair до Дюссельдорфа, а звідти до Палермо. Або ж можна полетіти разом з компаніжю Wizzair зі Львова до Катовіце, і з Катовіце до Катанії, пише сайт «lviv1256».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео