Соліст тернопільського гурту: те, що ми опинились в списку учасників, для нас самих було несподіванкою

96095042_1483987638445659_9150509299657605120_o

Відомий тернопільський рок-гурт «Новимний кудень» потрапив до фіналу всесвітнього музичного конкурсу «MetalVision 2020». Переможця оберуть 22 травня шляхом онлайн-голосування.

У конкурсі музичний колектив бореться за перемогу із піснею «Марш Правих».

Пісню ми не обирали, це ініціатива організаторів. Нам теж цікаво, чому саме вона, каже соліст гурту «Новимний кудень» Руслан Гірчак.

У фіналі за перемогу тернопільський гурт «Новимний кудень» змагається із музичними бандами із Боснії і Герцоговини, Фінляндії, Хорватії, Литви, Угорщини, Люксембургу, Ірландії, Сан Марино та Словенії.

Перш ніж потрапити до фіналу тернопільський колектив спочатку пройшов півфінал, де серед 22 гуртів-учасників із різних країн обирали лише п’ять. Таких півфіналів було два. Проте найцікавішим залишається те, що самі учасники гурту не знали, що беруть участь у музичному конкурсі.

Я помітив, що ми в списку учасників, уже коли починався півфінал. Ми заявок не подавали. Якщо глянути на історію конкурсу, то на офіційній сторінці спільноти «Metal Prison», яка проводить цей батл, то бачимо, що кожен півфінал налічував по 22 банди, - розповідає Руслан Гірчак.

Голосування відбувається онлайн. Аби підтримати тернопільський колектив «Новимний кудень» потрібно просто перейти за цим посиланням та поставити лайк під фотографією гурту. Голосувати можна до 22 травня. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео