П'яний водій став причиною автопригоди на Тернопільщині

DTP-1

Неповнолітній юнак потрапив до реанімації в результаті аварії. Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на лінію «102» о третій ночі 14 травня повідомили лікарі екстреної медичної допомоги. На трасі Гусятин-Личківці у кюветі опинився автомобіль Opel Omega.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки стало відомо, що двадцятип'ятирічний водій разом з двома неповнолітніми жителями Гусятинського району, розпивав спиртні напої. Після святкування тріо сіло в автомобіль, аби доїхати додому, пише Досьє 102.

Проте кермувальник не впорався з керуванням та злетів у лісосмугу. Зупинилося авто лише після того, як врізалося в дерево.

Один із пасажирів - учень десятого класу, під час удару отримав тілесні ушкодження. Він за інерцією влетів у лобове скло та вдарився головою. Хлопця прооперували. Його стан важкий.

Кермувальник та інший неповнолітній травм не отримали. Водія освідчили. В його крові виявили 2,2 проміле алкоголю.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 286 частина 1 ККУ.

Потенційними вбивцями - саме так називають нетверезих водіїв поліцейські. Аби п’яний за кермом не вчинив ДТП, правоохоронці просять відразу повідомляти на лінію “102”. Ваш дзвінок може вберегти чиєсь здоров’я та життя!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео