За замах на вбивство затримали двірника із садочка

630_360_1474953418-6041

Жертвою зловмисника стала завідуюча дошкільного закладу. Жінці дивом вдалося уникнути смертельного поранення.

- 19 травня близько обідньої пори на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з дошкільних закладів Тернополя вчиняється замах на вбивство жінки, - розповіла слідчий слідчого управління ГУНП в Тернопільській області Андріана Слободян. - Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що ножові поранення завідуючій закладом наніс її підлеглий - 62-річний тернополянин.

Зі слів потерпілої, чоловік віднедавна працює двірником у дошкільному закладі. До своїх обов’язків ставився сумлінно. Це підтверджують й жителі сусідніх будинків, кажуть, чоловік справді підтримував порядок на території дитсадка, пише Досьє 102.

Того дня завідуюча попросила двірника скосити траву. Це чомусь розлютило чоловіка. Спочатку він відмовлявся виконувати роботу, мотивуючи тим, що й так багато працює, відтак заявив, що буде звільнятися. Керівник не стала перечити, проте це ще більше роздратувало тернополянина.

Завдавати удари ножем 62-річний жінці зловмисник став на очах у ще двох співробітниць, котрі на той час перебували в кабінеті. Очевидці втекли, а нападник встиг кілька разів вдарити ножем потерпілу. З пораненнями обличчя жінку одразу госпіталізували.

Нападника затримали на місці злочину в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. В рамках кримінального провадження затриманому також буде призначено судово-психіатрична експертиза.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідування за частиною другою статті 15 та частиною 1 статті 115 ККУ – закінчений замах на вбивство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео