Прокуратура Тернопільщини вимагає паспортизації дитячих ігрових майданчиків

дитячий майданчик

Дві сільські ради із Тернопільщини відповідатимуть перед законом через порушення у встановлення дитячих ігрових майданчиків, які можуть завдати шкоди здоров’ю дітей.

Прокуратура Тернопільщини вимагає підтвердити паспортизацією безпеку дитячих ігрових майданчиків. Таким чином вони прагнуть забезпечити умови для безпечного перебування на дитмайданчиках в Будилові та Нараєві.

У прокуратурі вважають, що відсутність паспортизації та певної документації ставить під сумнів безпечність перебування дітей в даних ігрових зонах. Такі правопорушення можна часто зустріти в різних ОТГ Тернопільщини.

– На усунення виявлених порушень Козівським та Бережанським відділами Теребовлянської місцевої прокуратури пред’явлено позови до Будилівської та Нараївської сільських рад про визнання протиправною бездіяльності та із зобов’язанням провести паспортизацію дитячих ігрових майданчиків на території населених пунктів відповідних об’єднаних територіальних громад, – повідомляють у соціальній мережі Facebook на сторінці Прокуратури в Тернопільській області.

На даний час у справах за позовами прокурора відкрито провадження.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео