Замість гарного фото підліток отримав опіки 30% шкіри

0_dsrjNFoSiCiWNmnl

Підліток поплатився за бажання зробити селфі на даху потяга. Інцидент трапився у понеділок, 25 травня, близько 18 год на вулиці Бродівській.

До співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків обласної дитячої лікарні про те, що до них з закритою черепно-мозковою травмою, опіками тіла 30% доставили 15-річного жителя обласного центру. З’ясувалося, травми неповнолітній отримав внаслідок ураження електричним струмом, пише Досьє 102.

За попередніми даними, підліток ще з двома друзями прогулювалися на території залізничного депо. Зі слів товаришів потерпілого, хлопець хотів сфотографуватися та піднявся сходами на дах вагону. Від різкого удару струмом його відкинуло на землю.

Відомості за даним фактом внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.

Правоохоронці застерігають підлітків від необдуманих вчинків. Варто пам’ятати, що прогулянки на даху потягу можуть бути смертельно небезпечними. Також звертаються до батьків: цікавтеся дозвіллям своїх дітей, аби попередити подібні ситуації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео