Оксана Бучко

Тернополяни мають новий правовий додаток про права дітей 

101556223_350214892607827_4080251594426286080_n

Тернополяни можуть оперативно отримати інформацію про права дітей. Система безоплатної правої допомоги створила власний канал «PravoTok» у додатку TikTok. Там будуть публікуватися короткі мобільні кліпи на цю тему. 

– Діти – одна з цільових аудиторій системи безоплатної правової допомоги. Підлітки становлять певну частину користувачів нашої Facebook-сторінки, акаунту в Instagram, каналів у Telegram, на YouTube. ТікТок стає все більш популярним в Україні, і система БПД обов’язково маєте бути там, де є ваша аудиторія, – розповів заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Сергій Ющишин.  

Офіційно канал відкритий 1 червня, у День захисту дітей. Там вже є три  відеоролики, в яких діти у креативній формі, доступними словами розповідають про свої права. Згодом на підписників сторінки чекають сюрпризи – контент для підлітків створюватимуть їхні улюблені зірки. На каналі також будуть проводитися челенджі на правову тематику. 

Підписуйтеся на сторінку «PravoTok» у TikTok. Бажаючі долучитись до каналу  можуть зняти ролик про права дітей. Це може бути кліп, слоумо, відео з ефектами, дуети, скетчи – будь-який формат відеоконтенту, що дозволяє додаток TikTok. Відео має бути коротким, тривалістю до 15 секунд, динамічне, озвучене українською мовою. Ролики мають бути зняті у вертикальному форматі. І ще умова – це мають бути раніше ніде не опубліковані відео. Надсилайте їх на пошту daria.shynkarenko@legalaid.gov.ua

Найкращі відео будуть опубліковані на аккаунті системи БПД у TikTok

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео