Чемпіонка України з Тернополя здивувала «веселковим» волоссям (відео)

1

Молодша сестра титулованої Насті Меркушиної, 15-річна чемпіонка України з біатлону Олександра здивувала підписників «веселковим» волоссям. Різнобарвні пасма заховані під звичним для юної спортсменки блондом.

Відповідне відео дівчина опублікувала у соцмережі, яке можна побачити ТУТ.

До слова, Саша Меркушина може стати першою в історії спортсменкою, яку в 15 років візьмуть на змагання міжнародного рівня.

Нагадаю, через передчасне завершення чемпіонату тернопільський клуб втратив кубок Західної конференції вищої ліги. Також тернопільські спортсмени привітали вболівальників з річницею. А от Тернопіль втратив шанс прийняти фінальний матч чемпіонату України з футболу. Турнір з пляжного волейболу у Тернополі відбудеться 14 червня з усіма дотриманнями карантинних обмежень. Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагороду. Тернопільська «Нива» може відмовитися від кваліфікації через відсутність фінансування. Олена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду.

Фото-скрін, відео з соцмережі

Вибір читачів за тиждень

Відео